about us

New Routz staat voor een avontuurlijke levensstijl, waarin natuurlijke, eerlijke  vormen en materialen centraal staan. Onze collectie meubels en accessoires  herken je aan het stoere, rebelse karakter met een vleugje retro. Al onze  meubels en accessoires worden met de handgemaakt in werkplaatsen en  ateliers, omdat we geloven in pure ambacht.

new routz washington kast lila vaasje
new routz kussen gekleurd

WE BELIEVE

Wij geloven dat oude objecten en ‘vergeten’ stijlen en ambachten een nieuwe  geschiedenis verdienen, zodat deze opnieuw kunnen wortelen in een eigentijds  interieur, in een ‘digitaal overspoeld’ tijdperk waarin het aanraken van echte en  duurzame materialen met diverse texturen steeds belangrijker wordt.  

Vitrinekast Detroit 6-deurs olijfgroen

New Routz gelooft in de kracht van vintage elementen; in het opnieuw laden  van het verleden door het design te vernieuwen en aan te passen aan onze tijd,  zodat een interieur een persoonlijke beleving wordt; een statement waarmee jij  je kunt onderscheiden en die past bij jouw eigen lifestyle. We willen laten zien  dat een herladen vintage-style een interieur karakter geeft. Met onze collectie  laten we je zien dat een huis een stukje authenticiteit en een unieke uitstraling  krijgt, die perfect gecombineerd kan worden met hedendaags design en  architectuur.